Over Ons

Als advocatenkantoor Selma Ören vinden wij een goede samenwerking belangrijk. Een goede samenwerking start met een heldere communicatie. We zullen in iedere zaak naar de beste oplossingen zoeken voor een optimaal resultaat.

Wij zijn doelbewust en resultaatgericht. Wij focussen ons dan ook op het resultaat dat we willen behalen en dat uw zaak snel en binnen de wettelijke mogelijkheden en beperkingen wordt afgehandeld. Hiervoor is een goede kennis van de relevante wetgeving, de Turkse markt, bedrijfscultuur en taal onmisbaar.

De werkwijze van ons kantoor is gekenmerkt door het streven naar voordurende verbetering en transparantie. Wij als Advocatenkantoor Selma Ören bieden een brede juridische dienstverlening aan uiteenlopende cliënten zoals ondernemingen, organisaties en particulieren. Door voortdurende scholing en vernieuwing, blijven we goed op de hoogte van wat er verandert in de wet en maatschappij. Dit is de reden dat wij er als team uitspringen en een voorkeurpositie hebben.

Verder kunt u erop rekenen dat alleen gekwalificeerde specialisten aan de oplossing van uw problemen zullen werken. Zowel onze juristen als advocaten zijn deskundig, betrokken en erg ervaren. Zij beschikken dan ook over volledige kennis betreffende het rechtssysteem in zowel Turkije als het rechtssysteem in Nederland.

Wij als advocaten kantoor Selma Ören vinden het belangrijk laagdrempelig te zijn. U kunt ons dus voor zowel grote complexe zaken als eenvoudige zaken benaderen. Klein of groot, wij maken ons sterk voor Uw belang.

Over Ons