Advocaat Turkije vertegenwoordigt door Mr. Selma ÖREN

Advocaat Turkije vertegenwoordigt door Mr. Selma ÖREN

Print Friendly and PDF

In het kader van een toekomstig samenwerkingsproject ontvangt de Kamer van Koophandel Antalya in Turkije op 16 augustus a.s. een 15-koppige delegatie o.l.v. de Rotterdam Chamber of Commerce and Industry.

Kamer van Koophandel Antalya -Turkije werkt voor deze delegatie een gepast bezoekprogramma uit zodat zij kunnen kennismaken met het potentieel van onze regio als toegangspoort tot de EU-markt. Turkije wordt steeds meer genoemd als een land met opportuniteiten voor de nabije toekomst. Belangrijk is dat het in Europa ligt, naast de oost-EU landen aan de buitengrens van de EU en de zeer belangrijke koppeling met het Midden Oosten. Het land heeft nog vooral een landbouweconomie met agro-industrie, maar ook andere sectoren zoals bouwproducten zijn zich aan het ontwikkelen. De relatief lage loonkosten maken Turkije een interessant land om 'sourcing'-mogelijkheden dicht bij huis te onderzoeken.

Op 16 augustus waar u met de delegatie kennis kunt maken. Iedereen die interesse heeft in zakendoen met Turkije wordt van harte uitgenodigd om contact op te nemen met de zakelijke afdeling van ABC CONSULTANCY of met de Nederlandse Advocaat en Jurist Mr. Selma Ören gevestigd in Antalya.

Heeft u interesse in investeren in Turkije en wenst u meer informatie over de juridische aspecten? Advocaat Selma Ören beschikt over een Turkse desk waar u terecht kan voor juridische opvolging en begeleiding van onder meer volgende aspecten van zakendoen in Turkije :
- opstarten van vennootschappen en joint ventures,
- bekomen van de nodige permits,
- keuze en oprichting van vennootschapsstructuren,
- opstellen van agentuur-distributiecontracten en contracten,
- bank-en financiële juridische aangelegenheden,
- verzekeringsrechtelijke aangelegenheden,
- aspecten van intellectueel eigendomsrecht,
- aankoop en overdracht van eigendom,
- invorderingen,
- verhaaldossiers (diefstal, verlies, beschadiging).

Contacteer voor verdere informatie onze juridisch adviseur Turkije Selma Ören op +90 242 312 5444 of via e-mail legal@abc-consultancy.com of info@selmaoren.av.tr , Hoofd Internationaal Departement.