Turkije Desk in Nederland

Turkije Desk in Nederland

Print Friendly and PDF

Turkije, een snel groeiende economie!

De Turkse economie/markt maakt grote ontwikkelingen door, dankzij deze groei neemt de belangstelling toe van Nederlandse bedrijven. Steeds meer Nederlandse ondernemers gaan door deze groei de grens over om in Turkije te investeren.

De mogelijke kansen zijn zeer aantrekkelijk voor de ondernemer, maar het is wel van belang dat deze mogelijkheden met zo min mogelijk risico`s gepaard gaan, wij als Turkije desk willen u daarbij helpen. 
Deskundig Advies

ABC Consultancy en Exacct hebben samen een Turkije Desk opgericht.

De Turkije Desk heeft adviseurs met kennis van de Turkse markt, taal en (economische) cultuur.

ABC Consultancy heeft na een periode van bijna 15 jaar een uitgebreid netwerk van partners en samenwerkende advocaten kantoren zowel in Nederland als in Turkije opgebouwd.

Gezien het feit dat de interesse toeneemt in Turkije, zal Turkije Desk diverse diensten gaan aanbieden aan Nederlandse klanten welke actief opereren in Turkije of van plan zijn nieuwe investeringen te gaan doen in Turkije. 

De Turkije Desk is bemand met adviseurs die kennis hebben van de Turkse markt, economie en regelgeving. Onze adviseurs kennen de Turkse tradities en gewoontes, daarnaast spreken zij zowel de Nederlandse als de Turkse taal vloeiend. 

Er wordt een vrij uitgebreid advies en ondersteuning gegeven op meerdere gebieden, zoals accountancy, fiscale zaken en juridische vraagstukken. De adviseurs bestaande uit accountants en advocaten hebben een brede kennis op het gebied van Turkije-gerelateerde vraagstukken, de Turkse markt en het rechtssysteem. 


Het Aanbod

De partners van Turkije Desk bieden gezamenlijk een totaalpakket aan diensten aan, die bedrijven verder helpen en succes bieden op de Turkse markt. 

Turkije Desk geeft advies over strategiebepaling, het identificeren van marktkansen, het oprichten van een eigen vestiging, fusies & overnames, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en handelsrecht.

Diverse oplossingen bij knelpunten op het gebied van cultuur, juridische, fiscale, en financiële zaken.

Voor al uw zaken kunt u terecht bij Exacct!

Voor nadere informatie over de Turkije Desk kunt u contact opnemen met Exactt (www.exacct.nl)